Sponsors

Het Symposium Erfgoed & ICT Delft 2014 werd mede mogelijk gemaakt door onze sponsors.

 


Ontwikkeling website Symposium
 

Logo Museum Het Prinsenhof Delft

Ter beschikking stellen locatie
 

 

Sponsor worden van een volgende editie?

Nieuwe Meesters Delft werkt graag samen met betrokken ondernemers en instellingen. Daarom bieden we de mogelijkheid om jouw lokale verbondenheid te tonen door middel van een bijdrage aan het Symposium Erfgoed & ICT Delft. Dit kan een financiële bijdrage zijn of een bijdrage in natura.

Mogelijkheden voor sponsoring
Je kunt het symposium op verschillende manieren sponsoren met een financiële bijdrage:

  1. hoofdsponsor worden van het symposium
  2. sponsoren van een activiteit binnen het evenement (bijvoorbeeld de lunch)
  3. adverteren in het programmaboek van het symposium
  4. productpresentatie geven tijdens het symposium

Liever sponsoren in natura? Dat kan ook! Sponsor bijvoorbeeld een activiteit of een project. Of doneer je tijd en kennis voor de stichting in het algemeen.

What’s in it for me?
Uiteraard bevorder je met jouw sponsorbijdrage de zichtbaarheid van jouw bedrijf als lokaal betrokken onderneming. Dit geldt tijdens het symposium, maar ook daarbuiten: Nieuwe Meesters Delft bereikt met alle projecten een zeer breed publiek (inwoners en bezoekers van Delft).

Daarnaast help je indirect bij het behoud van Delfts erfgoed en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor de Delftse erfgoedinstellingen. Ook stimuleer je met je bijdrage het ondernemersklimaat in de ICT-sector.

Ja, ik sponsor het Symposium Erfgoed & ICT Delft!

Wil jouw bedrijf bijdragen aan een volgende edtie van het symposium? Neem dan contact op met Stichting Nieuwe Meesters Delft via info@nieuwemeestersdelft.nl of 06 - 40 45 03 11.

 

Symposium Erfgoed & ICT Delft is powered by: